Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rectificare Bugetara Septembrie 2017

Rectificare Bugetara Septembrie 2017

Cabinetul tudose pregătește prima rectificare bugetară din acest an. Rectificare bugetara 2017, rectificare bugetara.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Executivul susţine că deficitul va fi menţinut la 2,96% din pib. Este scandal uriaş cu psd din cauza termoenergetica. Publicat pe 23 noiembrie 2020.

2
vizitati articolul complet aici : Primăria Comunei Traian Vuia
Rectificarea bugetară urmează să fie aprobată în ședința de guvern de luni. După primele nouă luni, veniturile bugetare au fost cu aproximativ 6 miliarde de lei sub estimarea de la începutul anului, din cauza unor performanţe sub aşteptări la nivelul sistemului bancar, provenite şi din modificări ale legislaţiei fiscale, o colectare mai slabă. Avem nevoie de bani pentru sănătate și bani pentru șomajul tehnic.

Rectificare bugetara 2017, rectificare bugetara.

Din 2012 bugetul sri a crescut de șase ori. Cine pierde bani la această rectificare bugetară. Publicat pe 23 noiembrie 2020.

Premierul ludovic orban a anunțat, vineri, că guvernul se va reuni luni în ședință pentru a adopta rectificarea bugetară. Din 2012 bugetul sri a crescut de șase ori. Potrivit documentului, veniturile bugetului general consolidat se majorează, pe sold, cu 1.060,7 milioane de lei, cheltuielile bugetului general consolidat se majorează, pe sold, cu 1.705.

2
vizitati articolul complet aici : www.cdep.ro
Rectificarea bugetară a fost modificată. Rectificare bugetara 2017, rectificare bugetara. Ministerul transporturilor pierde 1.084,2 milioane de lei.

Cine pierde bani la această rectificare bugetară.

El a dat ca exemplu ministerul tehnologiei informatiei. Prima rectificare bugetară a lui nicuşor dan a fost adoptată. Actuala rectificare bugetară operează un lucru simplu — taie bani de la investiții pentru a da bani pentru salarii și pentru ajutoare sociale, pentru plăți sociale.

In realitate, din datele facute publice in legatura cu din proiectul de rectificare si din notele de fundamentare reiese ca bugetul de stat pe anul 2017 ar urma sa se diminueze la venituri cu suma de. Actuala rectificare bugetară operează un lucru simplu — taie bani de la investiții pentru a da bani pentru salarii și pentru ajutoare sociale, pentru plăți sociale. Rectificare bugetară la primăria capitalei.

2
vizitati articolul complet aici : Municipiul Baia Mare
Din 2012 bugetul sri a crescut de șase ori. Cabinetul tudose pregătește prima rectificare bugetară din acest an. Domnul ministru de finante a prezentat un plan privind relocarea unor sume in cadrul unor ministere pentru ca, din pacate, avem ministere care au un grad de executie la 6 luni de 2%, a spus tudose.

Articole din rectificare bugetara scrise de avesiom și susromania.

In realitate, din datele facute publice in legatura cu din proiectul de rectificare si din notele de fundamentare reiese ca bugetul de stat pe anul 2017 ar urma sa se diminueze la venituri cu suma de. Apel pentru salvarea radioului public ! Din 2012 bugetul sri a crescut de șase ori.

Posting Komentar untuk "Rectificare Bugetara Septembrie 2017"