Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Nu Judeca Ca Sa Nu Fii Judecat

Nu Judeca Ca Sa Nu Fii Judecat

Să fim atenţi, deci, ca nu cumva să fim preocupaţi mai mult de paiul din ochiul aproapelui nostru, când în propriul nostru ochi este o bârnă. Stiind ca traim vremurile de pe urma, haideti sa ne curatim cu ajutorul domnului isus, de tot ce.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acasă predici petru lascău nu judeca ca să nu fii judecat! Apostolul pavel îi înşltiinţează pe toţi că acela care judecă nu are nici o scuză; Acest lucru inseamna ca e posibil sa nu fim intotdeauna de acord cu alti crestini in privinta locului unde trebuie trasa linia.

Matei 7 1 12 Nu Judecaţi Ca Să Nu Fiţi Judecaţi Căci Cu Ce Judecată Judecaţi Veţi Fi Judecaţi și Cu Ce Măsură Măsuraţi Vi Se Va Măsura De Ce Vezi Tu Paiul Din
vizitati articolul complet aici : https://www.bible.com/ro/bible/191/MAT.7.1-12.VDC
Părintele nicodim (teioasa, românia), igor gorea și părintele aurel (costiceni). Cel care se simte astfel nu are timp să judece pe alţii, ci singurele sale vorbe vor fi. Vă invit să studiem online împreună cursul legământul.

Nu este un mic dumnezeu.

Alţii se îndreptăţesc prin aceea că un om inteligent trebuie să aibă o atitudine faţă de cele ce se întâmplă şi se străduiesc să pară că judecă imparţial; Acasă predici petru lascău nu judeca ca să nu fii judecat! Că domnul de la ateneu.

Iată care e mijlocul cel mai bun de a scăpa de păcatul osândirii: Un pas important pentru a incepe pe aceasta cale este sa te iubesti si sa te accepti pentru ca atunci cand nu vei face acest lucru nu vei. Şi dacă lumea va fi judecată de voi, sînteţi voi nevrednici să judecaţi lucruri de foarte mică însemnătate?

Negativ Ton Fata Nu Judeca Sa Nu Fi Judecat Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=kwYQkyWg-xE
Nu zic că nu e bine să ne îmbunătăţim aspectul fizic, dar nu trebuie să condamnăm şi să fim răi cu alţii din astfel de motive… şi aici apare problema gravă e mai uşor să judeci şi să pui etichete decât să depui efort ca să cunoşti omul respectiv, corect? Căci cu judecata cu care îl judecă pe aproapele nu face decât să se judece pe sine; Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa.

Dacă judeci vei fi judecat, dar dacă nu judeci scapi de ea?

Că domnul de la ateneu. Toţi ştiu că a judeca este un păcat şi totuşi nimic nu este mai obişnuit în discuţiile noastre decât a osândi. Alţii se îndreptăţesc prin aceea că un om inteligent trebuie să aibă o atitudine faţă de cele ce se întâmplă şi se străduiesc să pară că judecă imparţial;

Adresa ta de email nu va fi publicată. „nu judecați, ca să nu fiți judecați. (toledo, biserica betel, rugul aprins).:

Matei 7 1 12 Nu Judecaţi Ca Să Nu Fiţi Judecaţi Căci Cu Ce Judecată Judecaţi Veţi Fi Judecaţi și Cu Ce Măsură Măsuraţi Vi Se Va Măsura De Ce Vezi Tu Paiul Din
vizitati articolul complet aici : https://www.bible.com/ro/bible/191/MAT.7.1-12.VDC
Sfântul grigorie teologul spune că „nimic nu este mai plăcut pentru oameni decât a judeca faptele altora. Iată care e mijlocul cel mai bun de a scăpa de păcatul osândirii: Acest lucru inseamna ca e posibil sa nu fim intotdeauna de acord cu alti crestini in privinta locului unde trebuie trasa linia.

Acest lucru inseamna ca e posibil sa nu fim intotdeauna de acord cu alti crestini in privinta locului unde trebuie trasa linia.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Puterea de a judeca, pe care o avem, este un dar de la dumnezeu. Sfântul grigorie teologul spune că „nimic nu este mai plăcut pentru oameni decât a judeca faptele altora.

Posting Komentar untuk "Nu Judeca Ca Sa Nu Fii Judecat"