Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Cluj-Napoca Pe 7 Zile

Vremea In Cluj-Napoca Pe 7 Zile. Starea vremii in cluj napoca pe 15 zile. 30% şanse de precipitaţii în zonă. Temperatura pentru următoarele 7 zile. Diagrama mosmix de mai jos va afiseaza prognozele meteo corectate din punct de vedere statistic ale modelelor icon și ifs / ezmw și combinația lor statisticală optimă. Administrația națională de meteorologie a făcut prognoza meteo pentru următoarele șapte zile.

0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Prognoza meteo pe 7 zile in orasul tau. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune index uv : Presiunea atmosferica este de 783 milibari (587.25 mm coloana de mercur).

Vremea Bontida 7 Zile
Vremea Bontida 7 Zile Source from : https://canal-midi.info/vremea-bontida-7-zile
Starea vremii in cluj napoca pe 15 zile. Specialiștii meteo spun că în mare parte a zilelor din următoarea săptămână vremea va fi bună, dar cerul va fi acoperit parțial cu nori. Vremea azi in cluj napoca, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in cluj napoca. Temperatura percepută probabilitatea precipităţilor cantitatea de precipitaţii lumina zilei umiditate viteza vântului faza lunii presiune. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%.

Prognoza bucuresti 7 zile precipitatiilor 7 zile temperatură 7 zile nori 7 zile fulger 7 zile vânt.

Graficul temperaturii cu pictograme meteo. Prognoza meteo pe 7 zile in orasul tau. Administrația națională de meteorologie a făcut prognoza meteo pentru următoarele șapte zile. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune index uv : Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor.

În timpul nopții temperatura aerului scade la +5.+6°c; Starea vremii in cluj napoca pe 15 zile. Administrația națională de meteorologie a făcut prognoza meteo pentru următoarele șapte zile. +3.+8 °c, ploaie continuă, ceaţă, briză ușoară. Viteza vântului este de 10 metri pe secundă, iar umiditatea se simte de 10%.

Despre Hotel Transilvania Cluj
Despre Hotel Transilvania Cluj Source from : https://www.hoteltransilvaniacluj.ro/despre.php
Starea vremii in cluj napoca pe 15 zile. Prognoza meteo pe 7 zile in orasul tau. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. +3.+8 °c, ploaie continuă, ceaţă, briză ușoară. În timpul nopții temperatura aerului scade la +5.+6°c;

Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul cluj:

0 mm sunt prognozate de către modelele noastre locale. 30% şanse de precipitaţii în zonă. Raport de temperatura, viteza vântului și umiditate: +3.+8 °c, ploaie continuă, ceaţă, briză ușoară. Prognoza meteo pe 7 zile in orasul tau.

Raport de temperatura, viteza vântului și umiditate: Zinaida greceanîi a adresat un mesaj cu ocazia zilei mondiale de combatere a cancerului. Astăzi e vineri, 12 martie 2021. +3.+8 °c, ploaie continuă, ceaţă, briză ușoară. Specialiștii meteo spun că în mare parte a zilelor din următoarea săptămână vremea va fi bună, dar cerul va fi acoperit parțial cu nori.

ت الفضاء الإلكتروني لنفعلها Vremea Kappa Ploiesti Ffigh Org
ت الفضاء الإلكتروني لنفعلها Vremea Kappa Ploiesti Ffigh Org Source from : http://www.ffigh.org/vremea-kappa-ploiesti
Presiunea atmosferica este de 783 milibari (587.25 mm coloana de mercur). Prognoza bucuresti 7 zile precipitatiilor 7 zile temperatură 7 zile nori 7 zile fulger 7 zile vânt. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul de anticipare. Soarele răsare la 06:44 și apune la 18:27. Vremea azi in cluj napoca, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in cluj napoca.

Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de fiabilitate invers proporţional cu timpul de anticipare.

Diagrama mosmix de mai jos va afiseaza prognozele meteo corectate din punct de vedere statistic ale modelelor icon și ifs / ezmw și combinația lor statisticală optimă. Ninsoare ocazională şi fulguieli temperatura minima: Soarele răsare la 06:44 și apune la 18:27. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul cluj: Viteza vântului este de 10 metri pe secundă, iar umiditatea se simte de 10%.

Posting Komentar untuk "Vremea In Cluj-Napoca Pe 7 Zile"